Een goede haaknaald is heel belangrijk. Niet alleen voor het maken van mooie dingen maar ook wel voor jouw eigen gezondheid. De gezondheid van jouw handen. Daarom is het ook heel belangrijk om een goed liggende naald te gebruiken. Dit verschilt natuurlijk van persoon tot persoon met welke naald jij jouw het beste voelt.
Daarom stellen wij u met trots onze nieuwe haaknaalden van Tulip Etimo voor.

Het Tulip Etimo assortiment biedt u de ideale balans tussen stijl en comfort. Met de zachte softgrip handvatten liggen deze haaknaalden comfortabel in de hand en garanderen urenlang haakgenot zonder enige vermoeidheid. Elke haaknaaldpunt is zeer precies en heeft een gladde afwerking, waardoor het garen makkelijk over de naald glijdt!


Wij hebben deze naalden ook in de Roze variant: De Tulip Etimo Rose serie is los te verkrijgen in de maten 2.0 / 2.20 / 2.50 /3.0 /3.5 / 4.0 / 4.5 /5.0 / 5.5 /6.0 /6.5. Wil je gelijk alle gebruikelijke maten in je bezit hebben dan is de prachtige roze set in stijlvolle roze etui echt iets voor jou. Deze set bestaat uit 10 haaknaalden (in de maten 2.0 / 2.2 / 2.5 / 3.0 / 3.5 / 4.0 / 4.5 / 5.0 / 5.5 / 6.0), 1 schaar met beschermhoes en 2 stopnaalden.

En uiteraard hebben wij deze haaknaalden ook in een stoerdere variant: Deze set bevat 8 haaknaalden in de maten 2.0, 2.2, 2.5 3.0, 3.5, 4.0, 5.0 en 6.0mm. De goudkleurige haaknaalden hebben een grijze softgrip handvat en zijn geschikt om op verschillende manieren vast te houden. De set bevat bovendien nog 2 stopnaalden, 1 schaar en 1 liniaal. De set wordt geleverd in een elegant grijs etui.

Deze is binnenkort verkrijgbaar, haaknaalden set in het mooie dieprood, geleverd in een mooie gestipte opbergtas met 2 stopnaalden, en 1 lineaal.
Wij hopen dat wij deze snel in onze webshop kunnen aanbiedenHiervan zullen wij u zeker op de hoogte brengen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *