Cadeaubon

crochetcreations.be cadeaubon

We kennen het allemaal wel, iemand is jarig of er is een speciale gelegenheid waarvoor je toch wel iets nodig hebt als geschenk... Dan word het echt weer nadenken wat we zouden kopen voor die persoon. Iedere keer het zelfde probleem, niet weten wat die persoon leuk of mooi vind...

Daar hebben wij nu ook aan gedacht, en daarom hebben wij sinds vandaag de Cadeaubon in onze webshop gelanceerd! Ik kan mij goed voorstellen als je iemand hebt die een fervente haakster/breister is, en jij die persoon wil verrassen met iets leuks uit onze webshop dat het dan toch even stressen word omdat je niet weet met welk soort garen die persoon het liefste haakt of breidt, of welke kleuren zij het mooiste vind. Heeft ze al haaknaalden genoeg of kan ze er nog wel wat gebruiken? Nu is dat probleem helemaal opgelost en kan je dus die persoon een digitale cadeaubon cadeau doen!
Stress opgelost en die persoon die deze bon zal krijgen zal er in ieder geval heel erg gelukkig mee zijn. Daar ben ik van overtuigd!

De bon bij ons is te gebruiken op de gehele collectie in de webshop en kan ook in meerdere keren verzilverd worden. Handig toch? Deze bon is ook 1 jaar geldig! Je hoeft dus zeker de bon niet snel snel op te gebruiken maar je hebt dus ruim voldoende de tijd om uit onze collectie te kiezen!

De cadeaubonnen gaan vanaf 10 euro t.e.m 50 euro. Wens je dus iemand een kleinigheidje te geven kan dat perfect. De cadeaubon werkt met een code die u ontvangt via mail, de code is dus uniek en mag je zeker niet kwijt geraken! De cadeaubon word u toegestuurd per mail en u kan deze vervolgens als geschenkje doorsturen aan de persoon die dit verdient.

cadeautje voor moederdag
Maak zeker gebruik van deze optie als je iemand wil verrassen met een leuk geschenkje!
Indien je vragen of opmerkingen hebt hoor ik het graag!
Veel shop plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *