Woondecoratie... 10 gratis patronen

woondecoratie haken bij crochetcreations

We zien het allemaal wel graag, de woondecoraties. En vooral als we deze zelf hebben gemaakt. Vind jij het ook niet leuk als je een mooi deken over jouw sofa hebt hangen en deze dan tijdens de koudere winteravonden op jou kan leggen? Je kan ermee pronken en jezelf lekker warm houden tijdens een avondje tv. Of wat dacht je om in plaats van te haken of breien eens iets te maken met Macramé? Ik laat jou graag leuke patronen zien die jij dan ook zelf kan maken.

Kussens:

Dolce Vita Kussen
Botanical Pilow
kussen jaipur durable
Kussen Jaipur

Dekens:

kleurrijk gehaakt deken
kleurrijk gehaakte deken
Zomers dekentje Ranveig
zig zag plaid

Wandhangers/Placemats:

Plantenhanger
Wandhanger
In the wild wandhanger
Placemats & Onderzetters

Ik hoop dat jij iets hebt aan deze leuke patronen en er ook zelf jouw interieur mee kan opfleuren. Uiteraard kies je bij ieder patroon zelf de kleur die in jouw interieur past. De garens shop je voordelig hier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *