Gratis patroon regenboog onderzetters durable coral
Deze mooie kleurrijke onderzetters zijn mooi om jouw tafel op te fleuren! En het is altijd fijn om jouw creaties te laten zien aan de gasten die je uitnodigt voor een aperitiefje. Zeker en vast dat je scoort met deze mooie onderzetters.

Garen
Durable Coral, 100 % katoen, 50g/125m
1 bol van elk van volg kleuren:
Kleur A: 2155 Apple Green
Kleur B: 2180 Bright Yellow
Kleur C: 2193 Grenadine
Kleur D: 326 Ivory
Kleur E: 295 Ocean
Kleur F: 270 Purple

Afmetingen
Een afgewerkte onderzetter heeft een diameter van 10 cm.


Patrooninfo en tips

Patroon
Toer 1: GK: Met Kleur Ivory, vorm een magische ring, haak in de ring: 2l, 11st, sluit de toer met 1hv in 2l. (12st)


Toer 2: (2l, 1st in 1e s), [ 2st in volg st ] x 5, verander naar kleur Purple, [ 2st in volg st ] x 6, verander bij de laatste s naar kleur Ivory en sluit de toer met 1hv in 2l. (24st) Knip de draad Purple af.


Toer 3: Met Kleur Ivory, 2l in 1e s, 2st in volg st, [ 1st in volg st, 2st in volg st ] x 5, verander naar Kleur Ocean, [ 1st in volg st, 2st in volg st ] x 6, verander bij de laatste s naar kleur Ivory en sluit de toer met 1hv in 2l. (36st)
Knip de draad Ocean af.


Toer 4: Met Kleur Ivory, 2l in 1e s, 1st in volg st, 2st in volg st, [ 1st in elk van volg 2st, 2st in volg st ] x 5, verander naar Kleur Apple Green, [ 1st in elk van volg 2st, 2st in volg st ] x 6, verander bij de laatste s naar kleur Ivory en sluit de toer met 1hv in 2l. (48st) Knip de draad Apple Green af.


Toer 5: Met Kleur Ivory, 2l in 1e s, 1st in elk van volg 2st, 2st in volg st, [ 1st in elk van volg 3st, 2st in volg st ] x 5, verander naar Kleur Bright Yellow,
[1st in elk van volg 3st, 2st in volg st ] x 6, s verander bij de laatste s naar kleur Ivory en sluit de toer met 1hv in 2l. (60st) Knip de draad Bright Yellow af.


Toer 6: Met Kleur Ivory, 2l in 1e s, 1st in elk van volg 3st, 2st in volg st, [ 1st in elk van volg 4st, 2st in volg st ] x 5, verander naar Kleur Grenadine, [ 1st in elk van volg 4st, 2st in volg st ] x 6, verander bij de laatste s naar kleur Ivory en sluit de toer met 1hv in 2l. (72st) Knip de draad Grenadine af.


Knip de draad Ivory af en hecht af.
Werk alle draadjes netjes weg.

Je kan hier het patroon downloaden het is afkomstig van Durable

Patroon Durable Regenboog Onderzetters

Deel jouw project met ons op Facebook of Instagram of stuur ons jouw foto’s door via info@crochetcreations.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *