het is weer tijd om te haken voor kerst! Geniet van deze mooie dagen
De kerstdagen komen stilletjes aan dichterbij. En daarom is het toch wel goed om jou daarop wat voor te kunnen bereiden. Zeker als het op haken aankomt dan kan je er maar vroeg genoeg aan beginnen. Wij hebben dan ook leuke haakpatronen voor kerst die je gratis kan downloaden. Of een leuk haakpakket bestellen.
haken voor kerst gratis haakpatroon rendier ruud

Rendier Ruud – Een rendiertje voor de feestdagen met rode neus of een rendiertje met bruine neus? Het rendiertje Ruud is gemaakt met het ultra-zachte garen Durable Teddy en Durable Cosy extra fine
Ontdek hier het haakpatroon & haakpakket

haken voor kerst op crochetcreations gratis patroon kerstlichtjes

X-MAS Lichtjes – Feestelijke neon kerstlichtjes die je huis opvrolijken met Kerst. Het ideale project voor de lange herfstavonden! Deze worden gehaakt met Durable Cosy Fine
Download hier het gratis patroon

haken voor kerst, kerstballen gratis haakpatroon

Kerstbal met borduursel – Met een knipoog naar de ouderwetse kerstballen van vroeger haakte ik deze ‘platte’ kerstballen met Cosy fine garen. De kerstballen zijn snel gemaakt, dus voor je het weet heb je een kerstboom(pje) vol! Download hier het gratis patroon van de Kerstballen

kerstballen haken gratis haakpatroon

Kerst PomPom – Vrolijke kleurrijke feestelijke pompons met een glittertje! De Pompom’s zijn gemaakt met Durable Glam
Download het patroon hier

kerstengeltjes haken, gratis haakpatroon

Kerst Engeltjes – Speciaal voor ons heeft Atty haar succes Engeltjes met Glam gemaakt en het patroon in het Nederlands vertaald!
Download het patroontje hier

kerstdecoratie haken gratis patronen

Kerst Ornament – Heb je misschien nog wat plaats in de boom voor deze geweldig gehaakte kerst ornamenten van Durable Glam?
Download het patroontje van de Kerst Ornament hier

gratis patroon kerst haken tafel decoratie

Kerst tafeldecoratie – Ben je er al uit hoe je de kersttafel zou willen decoreren? Wij hebben voor jou dit geweldig leuke setje gemaakt van Coral & Glam en ontworpen door Anique van Kooij.
Download het patroontje Kerst Tafeldecoratie
Of bestel jouw haakpakket

kerst decoratie haken voor versiering in de boom

Kerstversieringen – Maak gewoon je eigen kerstversieringen! Deze mooie kerststerren en engelenvleugels die in Schachenmayr Catania zijn bewerkt, zijn in een mum van tijd klaar en geweldig als cadeau voor de gastvrouw van een kerstborrel.
Download hier het patroontje van de Kerstversieringen.

kerstboek kerstdecoratie haken

Boek Kerst Haken Deel 2 – Met de beschrijvingen in dit boek haak jij je eigen prachtige kerstfiguren of kerstboom! Bestel het boek hier bij ons !

Je kan alvast aan de slag gaan voor al jouw kerst decoratie klaar te stomen zodat je klaar bent tegen de feestdagen om te genieten en te pronken met jouw zelf gemaakte creaties! Ik wens je alvast heel veel succes ermee!

Deel jij graag jouw project met ons? Heel graag! Dit kan via Facebook of Instagram of stuur ons jouw foto’s door naar info@crochetcreations.be

Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *