Brei- en haakpakketten/Garenpakketten

garen, brei en haakpakketten vind je op crochetcreations.be

Wij hebben sinds kort Brei-en Haakpakketten en Garenpakketten in ons assortiment. Handig voor wie niet wil zoeken naar de juiste garens en de juiste accessoires voor een project. Er is natuurlijk wel een verschil tussen een Brei-en haakpakket en een Garenpakket. Het verschil is dat bij een brei- of haakpakket het patroon erbij zit of gratis te downloaden valt op de webshop. Een Garenpakket is enkel het garen die geleverd word. Het patroon dient u zelf aan te schaffen, hetzij te kopen op de webshop of aan te kopen bij de eigenaar van het patroon. Lees dus altijd zeker de titel van het artikel en de omschrijving om te weten hoe het zit met het patroon.

Brei-Haakpakketten:

Dit zijn pakketten die wij u hier voorstellen. Uiteraard vind je op de webshop nog meer pakketten die beschikbaar zijn! Bestel online op crochetcreations.be jouw pakket. Let wel op, er is wel degelijk een verschil tussen een brei-haakpakket en een garenpakket!
Je krijgt bij het garenpakket dus gewoon jouw garen en accessoires toegestuurd, het patroon dien je apart aan te kopen. Een brei-haakpakket krijg je het garen per post toegestuurd en jouw patroon krijg je per mail in pdf of indien gewenst ook op papier gedrukt bij het garen toegestuurd. Je kan het ook gewoon downloaden via de link die op de website staat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *