Sinterklaas

omslag-piet-en-sinterklaas-blog-

Op 6 december is het terug zover, dan is sinterklaas weer in het land om alle kinderen weer eens goed te verwennen. Dit jaar zal het misschien wel ietsje anders zijn door de covid-pandemie. Maar laten we toch de pret van dit gebeuren niet bederven en er toch nog een leuk en mooi feest van maken. Uiteraard kan ik het niet zo laten om geen leuke creatie met jullie te delen. Haak zelf jullie leuke sinterklaas hebbedingetjes en verwen je kleintje met dit moois!

Vingerpoppetjes

vingerpoppetjes haken voor sinterklaas

Spelen jouw kinderen of kleinkinderen graag poppenkast? Of hebben ze gewoon heel veel fantasie? Haak deze leuke vingerpoppetjes. Ik ben er zeker van dat er een heel mooi verhaal naar boven zal komen.
Je kan hier het gratis patroon downloaden: Sint en Amerigo vingerpoppetjes

Sinterklaasslinger

sinterklaasslinger haken voor sinterklaas

Tijd om het huis ook een beetje op te fleuren en in de sinterklaas stemming te brengen. Met deze leuke slinger zal dat alvast geen probleem zijn vermoed ik! Je kindje(s) zullen dit alvast heel fijn vinden dat de sfeer er thuis toch ook wat ingebracht word.
Download het gratis patroon hier: Sinterklaasslinger

Pieten baret

sinterklaasslinger haken voor sinterklaas

Uiteraard vind je kind het altijd fijn om zelf voor sinterklaas of zwarte piet te spelen. Nietwaar? Wel… Anneke Kooistra van Craft Kitchen heeft alvast een heel mooi patroon uitgeschreven van een Pieten Baret. Dit mag dus zeker niet ontbreken bij dit leuke feest. Laat je kind nu zelf maar piet spelen. Download het patroon hier: Pieten Baret

Natuurlijk zal dit zonder de leuke garens niet lukken hé! Bestel dan zeker voordelig jouw garen op crochetcreations.be en ga snel aan de slag met deze toppers!

Wil je jouw project met ons delen? Dat zouden wij heel fijn vinden om jouw foto’s te mogen bewonderen! Je kan jouw project delen met ons via Facebook en Instagram of stuur ons een mailtje. 

Deel deze blog:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *