Herfst/winter-garens

wintergarens bij crochetcreations.be

De herfst en winter is alweer in het land, en met deze kortere en koudere dagen zitten we allen liefst binnen in een gezellige sfeer. En dan denken we er ook meer aan om te gaan breien of haken. Laten we dan snel maar deze omslagdoek haken, of die mooie sjaal breien. Daarom heb ik uit mijn assortiment herfst en wintergarens uitgekozen om met jullie te delen.

Durable Chunky Wool – is een prachtig garen van 100% scheerwol van super zachte kwaliteit. Verkrijgbaar in vijf natuurtinten van Ivory tot Dark brown. Het is een prachtig garen voor home-deco accessoires, of heerlijk warme winteritems als sjaals, mutsen en wanten. Een perfecte scheerwol om warm en knus te blijven tijdens de koelere maanden. Het is een onbehandelde virgin wool en verkrijgbaar per seizoen.

SMC Merino Extra fine 120 – heeft een ongeëvenaarde fijnheid, zachtheid en steekdefinitie dankzij de milifilli – multi-thread – constructie. Dit prachtige merino DK-gewicht is gemakkelijk in onderhoud, wasbaar in de machine tot 40 ° C en zelfs geschikt voor de lage temperatuur in de wasdroger. Het heeft een indrukwekkende lengte van 120 meter en een breed scala aan kleuren.

SMC Alpaca Cloud – Zacht en licht als een wolk – dit is Alpaca Cloud. Dit fijne garen is gemaakt van alpaca superfijne vezels die bij elkaar worden gehouden door een dunne nylondraad. Dat is de reden waarom dit garen echt lichtgewicht is en een laag materiaalgebruik heeft. Alpaca Cloud is verkrijgbaar in zachte pasteltinten maar ook in intense juweltinten, die dankzij de alpaca vezels een mooie kleur schittering vertonen. De tinten zijn ook perfect te combineren! Het garen is niet alleen ideaal voor sjaals en sjaals maar ook voor lichte kledingstukken. Het kan ook enkel- of tweelaags worden gebreid, op kleinere en grotere naalden.

SMC Casual Soft – is een modern garen, gemaakt van een mix van katoen, wol en viscose. De witte katoenen kern zorgt voor een licht onregelmatige structuur en de wolvezels rond de katoenen kern zorgen voor een donzige buitenlaag. De lichte, tijdloze melange kleuren van Casual Soft worden bereikt door alleen de wolvezels te verven. Door het hoge katoengehalte is Casual Soft een geweldig all season garen voor het hele gezin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *