Tulip

Tulip accessoires en naalden crochetcreations

Tulip is heel bekend in de handwerk wereld. De Tulip haaknaalden en fournituren uit Japan hebben een echt top kwaliteit. Dit bedrijf gaat al generaties ver en nemen kwaliteit en betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel. Hun kennis en innovatie gaan hand in hand in het ontwerpen en produceren van deze prachtige producten. Tulip is geen koopje… maar wel een leven lang genieten van top kwaliteit!

In ons assortiment hebben we verschillende producten van Tulip opgenomen. Deze mogen absoluut niet ontbreken vond ik.

tulip-haaknaalden-

De haaknaalden van Tulip zijn echte toppers! De Etimo haaknaalden zijn de rolls royes onder de haaknaalden. De haaknaalden die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn GrandhookEtimo RoseEtimo Red en de Tapijt Haaknaald, hiermee maak jij de mooiste creaties die je maar kan denken.

Tulip etimo haaknaalden

Je kan de haaknaalden niet alleen los aankopen bij ons maar deze zijn ook in set verkrijgbaar.

We hebben de haaknaalden Etimo Rose in een mooie etui met haaknaalden 0.90mm tot 3.50mm. Bij deze etui krijg je er een goudkleurig schaartje bij en 2 stopnaalden.
De kleine etui met de Etimo Rose haaknaalden zijn van maat 2.5mm tot 3.5mm. Bij deze etui krijg je een stopnaald en een liniaaltje.
Tulip Sucre Bead haaknaaldenset bevat 5 haaknaalden van maat 0.90mm tot 1.75mm geleverd in een mooie etui. Deze naalden zijn speciaal ontworpen voor het haken van de kleinste haakprojecten. Ze zijn ook heel erg geschikt om kralen te verwerken. Je maakt er de mooiste armbanden mee!

Tulip puntbeschermers crochetcreations

De Tulip accessoires zijn ook echte toppers en heel duurzaam. We hebben de Stekenmarkeerders in ons assortiment in meerdere kleuren, zowel in hart vorm als in tulp vorm, want geef toe het oog wil natuurlijk ook wat hé!
De Tulip puntbeschermers zijn ook een musthave voor iedere breister, dit helpt je om jouw naalden te beschermen en zijn dus zeker geen overbodige luxe.
Ben jij al bekent met het punniken? Punniken met deze Tulip I-cord punnikmolen was nooit zo eenvoudig. Maak er de mooiste en stevigste armbanden mee.

Bestel eenvoudig jouw producten op crochetcreations.be. Wij streven altijd naar een snelle en correcte levering. Indien u vragen heeft mag u steeds contact opnemen op info@crochetcreations.be of via de Chat van Instagram & Facebook sta ik u ook heel graag te woord!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *