Brei en haakboeken

brei en haakboeken

Een brei of haakboek kan altijd heel handig zijn, en laat ons eerlijk zijn we zijn allemaal wel fan van die brei en haakboeken. Het helpt ons bv om steken te leren zoals de brei en haakbijbel, of gewoon om leuke patronen te leren kennen en ze na te maken. Of om ons helemaal weg wijs te maken in het brei en haak wereldje. Het is ook gewoon heel fijn om een boek in huis te hebben in plaats van altijd maar op google te zoeken naar patronen. Een goed boek dat doet altijd goed!

In ons assortiment hebben wij verschillende brei en haakboeken opgenomen. Deze variëren van boeken om te leren breien en haken naar boeken om patronen te breien en haken met leuke woondekens of gewoon mooie sjaals of woondecoratie. Hieronder laat ik jou graag kennis maken met de boeken die ik opgenomen heb in mijn assortiment. Er is zeker voor ieder wat wils, zowel voor beginnende breisters en haaksters als gevorderde.

Breiboeken:

Haakboeken:

Dit zijn al wat boeken uit ons assortiment maar uiteraard zijn er nog meer boeken te vinden! Kijk dus zeker op onze website voor alle boeken en ik ben er zeker van dat er wel een boek tussen zit die jou kan bekoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *