Netheid brengt rust in je hoofd.. Mooie opbergtassen

opbergtassen te koop bij crochetcreations.be

Om goed en netjes te kunnen werken is er orde nodig. Je brei of haaknaalden mooi in je etui, je naaigrief mooi opgeborgen in je naaitas, je wol en garen netjes in je breitas. Zo vind je alles netjes terug! Bij crochetcreations.be shop je de mooiste opbergtassen.

Heb je het ook soms dat je moet zoeken om je wolnaalden? Of dat ene kleurtje garen tussen al jouw ander grief? Wel misschien is het tijd om wat orde op zaken te stellen en je naai-, brei- en haakgrief netjes te ordenen en op te bergen. In ons assortiment zijn er mooie opbergtassen en etui’s op genomen die jou helpen met het organiseren van al jouw grief. 

In onze webshop crochetcreations.be vind je mooie naai-, haak & breinaalden etuis. Je vind deze in verschillende groottes, vormen en kleuren. Je shopt je etui al vanaf €11,80,-. Bekijk ons aanbod naai-, haak & breinaalden etuis hier!

Brei- & handwerktassen zijn een echte must-have voor de breisters en haaksters onder ons! Hierin kan je gemakkelijk je wol of garen in opbergen. Zelfs kan je jouw haak of breiwerk meenemen op verplaatsing. Bij crochetcreations scoor je al een brei of handwerktas voor €29,95,-

Welke hobby je ook uitoefent, een naaimand is altijd een must-have! Je kan er van alles in kwijt. Je kleine naaispullen als je grotere spullen. Je shopt een naaimand bij crochetcreations.be al voor €35,95,- hier!

Wil je graag op de hoogte blijven van alle handwerknieuwtjes? Abonneer je dan op onze Facebook– en/of instagrampagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *