Haken in Granny Square top 10 GRATIS patronen

granny squares haken

We kennen het allemaal wel, de granny square. Ik denk zelfs dat de meeste mensen beginnen haken zijn met kleine granny squares. Je kan het zo gek niet bedenken of je maakt een mooi uniek stuk met granny's. Van vesten, kussens, dekens tot mooie accessoires kan je met deze mooie vierkantjes haken. En granny's heb je uiteraard ook in verschillende vormen en patronen.

De granny square dateert al van in de jaren 1897! Ja je leest het goed. Toen al werd de granny gemaakt. In die tijd was garen heel kostbaar. Ze gingen dan ook heel kostbaar om met hun garens. De restjes werden verwerkt tot mooie granny’s. Sinds de jaren ’70 is het weer helemaal terug, en de dag van vandaag is het ook helemaal hip! Je vind granny’s in tal van mooie projecten terug zoals vesten, jurken, accessoires… noem maar op. 

Deze mooie gehaakte tas word gehaakt met het duurzame Catania Originals. Met zijn retro kleuren zal je zeker kunnen pronken met deze tas! Het patroon is gemakkelijk te haken. 

Deze mooie cardigan past echt overal bij! Je zal er ook heerlijk warm mee hebben. Maak deze fantastische jas en pronk tijdens die mooie wandeling! Deze word gehaakt met Durable Cosy Extra Fine

Dit mooie granny square deken is zeker ook geschikt voor beginnende hakers. Je kan zelf je kleuren mixen en kiezen uit ons assortiment Catania Originals! Het garen heeft een breed kleurenpallet Je vind zeker wat je zoekt om dit prachtige deken te haken! Laat je helemaal inspireren met dit gratis patroon. 

Dit mooie witte kussen in granny squares is een echte eye-cather voor in jouw woonkamer. Dit mooie kussen word gehaakt met Catania Originals! Te vinden in zeer mooie kleurtinten. 

Dit prachte zwarte granny square kussen is een echt toppertje! De kleuren komen super goed tot zijn recht door met zwart te haken. Het kussen word met Catania Originals gehaakt verkrijgbaar in meerdere mooie tinten. 

Dit prachtige gehaakte zomerse jurk word met granny’s gehaakt. Met dit pareltje zal je zeker stralen en zullen de ogen vooral op jou gericht zijn! Deze prachtige jurk word gehaakt met Catania Originals! 

Dit prachtige kussen gehaakt met Catania Originals past in een strak en mooi lichtrijk interieur! 

Dit prachtige deken gehaakt met granny’s is een pareltje voor op je bed! Hierin zal je zeker heerlijk slapen! Dit deken word gehaakt met het Durable Cosy Fine garen. 

Deze prachtige tas, gehaakt met Catania Originals is een pareltje. Het patroon is heel makkelijk en de tas is je helemaal eigen. Uniek dus! Ga snel aan de slag met deze tas. 

Dit prachtige kussen gehaakt in granny squares met blauwtinten past echt overal! Laat je verleiden door deze lente kleuren. Gehaakt met Catania Originals

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *