Budgetyarn Cotton DK & Acrylic DK

budgetyarn

Budgetyarn, de naam zegt het al een beetje zelf. Dit garen is van een heel laag budget. Voor €1 euro koop je al een bolletje Acrylic DK & een bolletje Cotton DK. De garens zijn van goede kwaliteit/prijs verhouding. De collecties van budgetyarn hebben een breed kleurenpallet. Er is dus absoluut voor ieder wat wils!

Dit katoen garen is een echt toppertje. Voor 1 euro heb je dus al een bolletje katoen. Op de bol zit 96 meter garen en weegt 40 gram. Het garen is machinewasbaar tot 30°C en is dus goed te onderhouden. Er zijn verschillende keuren van Cotton DK, wij bij crochetcreations.be hebben er een selectie in gemaakt om op te nemen in ons assortiment. Cotton DK word vooral gebruikt voor het haken of breien van woondecoratie en amigurumi.
Heb je dus weinig budget maar wil je toch aan de slag met kwaliteitsvol garen? Dan is dit garen absoluut geschikt voor u! Ik ben in ieder geval al fan van dit garen, het haakt lekker weg, is niet stug en valt mooi soepel.

Dit garen is een zacht en soepel garen die toch een beetje ruw aanvoelt en die vooral gebruikt word voor het haken of breien van dekentjes, plaids en kussens. Dit bolletje bevat 150 meter draad en heeft een gewicht van 50 gram. Voor acrylic DK gebruik je best naald 4 mm. Ook dit garen is goed te onderhouden en kan gewassen worden tot 30°C. Dit garen is 100% Acryl. Het garen geeft je werk ook een stoere uitstraling! Als je dus een mooie grote sprei wenst te haken of breien voor een laag budget is dit een ideaal garen. We hebben meerdere kleuren opgenomen in ons assortiment en er zal vast wel een kleur of kleuren tussen zitten die voor jouw nieuwe project perfect zijn. Ik ben ook fan van dit garen omdat het zo soepel valt en heerlijk zacht is en weinig kost! Een budgetvriendelijk garen die toch kwalitatief goed is! Je kan er dus gerust een truitje van maken als je dat wil! 

cotton dk budgetyarn
acrylic dk budgetyarn

Ik ben in ieder geval erg enthousiast over dit garen. De prijs/kwaliteitsverhouding is echt top! Zeker de moeite waard om dit garen te proberen! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *