Nieuw: Hoooked

Nieuw bij crochetcreations.be hoooked

Hoooked staat vooral bekend om het hergebruiken van materialen. Zo zijn al hun garens van gerecycleerde materialen. Dankzij hun geweldige contacten in de mode- en textielindustrie en door gebruik te maken van hun eigen importkanalen, zijn ze in staat betaalbare, hoogwaardige en variabele kleurencollectie Hoooked-garens van gerecycled textiel te bieden, zodat u steeds weer nieuwe inspiratie voor uw eigen handgemaakte creaties vindt . De garens opgenomen in ons assortiment van Hoooked zijn de Jute & Soft Cotton DK. Ook vind je mooie leuke patronen en haakpakketten van Hoooked.

jute garen hoooked

Dit mooie natuurlijke Jute garen is gemaakt van 100% natuurlijke & fair trade jutevezels. Deze jute komt uit het Amazone gebied en groeit zonder het gebruik van kunstmest of bestrijdingsmiddelen. Deze jute word geproduceerd door een BCS gecertificeerd, duurzaam werkend familiebedrijf in Brazilië. Voor het verbouwen van jute is geen boskap vereist. Jute is een stevig 100% plantaardige vezel en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor indoor en outdoor hobbyprojecten. Dit Jute garen is volledig biologisch afbreekbaar. Deze Jute collectie is verkrijgbaar in een collectie van 6 zachte pastelkleuren. De kleurstof die hiervoor zijn gebruikt, zijn natuurvriendelijk en afkomstig uit de natuur (non-azo)

hoooked soft cotton dk

Dit garen van Hoooked is een gerecycleerd, milieuvriendelijk en budgetvriendelijk katoen garen. Bij de vervaardiging van het garen zijn geen chemicaliën, nog extra water nog kleurstof gebruikt! Dit katoengaren is behalve voordelig en verantwoord ook super veelzijdig en kan gebruikt worden voor verschillende projecten, zoals amigurumi, zomertopjes, zachte dekens, truien en babyartikelen. Dit garen is ook perfect te onderhouden! Alles wat je nodig hebt om duurzaam en milieubewust te handwerken.

De amigurumi pakketten van Hoooked zijn zowel voor beginners als ook voor gevorderden. Goed kijken als je beginner bent of het pakket wel te doen is voor jou! In het pakket zit alles wat je nodig hebt om je amigurumi te haken. Van garen tot haaknaald! Ga aan de slag met deze toppers en maak er iets moois van. 

amigurumi haakpakket pony
amigurumi haakpakket aap
amigurumi haakpakket schildpad

Wil je graag op de hoogte blijven van alle handwerknieuwtjes? Abonneer je dan op onze Facebook– en/of instagrampagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *