sundaystitch ananassteek

Sundaystitch Ananassteek

Deze mooie steek is ideaal voor het haken van prachtige dekens of leuke kussens. Je kan deze steek ook combineren in verschillende kleuren, iedere rij een kleur. Komt heel prachtig uit. Op het eerste gezicht lijkt dit geen clustersteek, dat komt omdat hij op een andere manier gehaakt word.

Lees verder »
sundaystitch roostersteek

Sundaystitch Roostersteek

Dit stekenpatroon ziet eruit als een reeks vierkantjes. Het is een herhaald patroon die het beste tot zijn recht komt in een glad garen. Uiteraard kan je experimenteren met garens en kijken wat voor jou het mooiste uitkomt. Maak met dit patroon een mooie stola, wintersjaal of een mooie market bag.

Lees verder »
sundaystitch touwsteek

Sundaystitch Touwsteek

Dit is een mooie steek die je voor heel veel projecten kan gebruiken. En ook met garen naar keuze. Door deze steek valt je werk soepel en zacht. Deze steek past mooi bij dekentjes, homedecoratie, accessoires zoals een marketbag. De ideetjes zijn eindeloos.

Lees verder »
om te zoenen sundaystitch

Sundaystitch om te zoenen

Wil jij iemand verrassen met een kleinigheidje? Haak dan deze leuke kusjes! Deze gehaakte kusmondjes kan je gemakkelijk aan een kaartje bevestigen en per post opsturen! Je zal hier vast en zeker iemand gelukkig mee maken.

Lees verder »
hoooked assortiment

Nieuw: Hoooked

Hoooked staat vooral bekend om het hergebruiken van materialen. Zo zijn al hun garens van gerecycleerde materialen.
Dankzij hun geweldige contacten in de mode- en textielindustrie en door gebruik te maken van hun eigen importkanalen, zijn ze in staat betaalbare, hoogwaardige en variabele kleurencollectie Hoooked-garens van gerecycled textiel te bieden, zodat u steeds weer nieuwe inspiratie voor uw eigen handgemaakte creaties vindt .
De garens opgenomen in ons assortiment van Hoooked zijn de Jute & Soft Cotton DK. Ook vind je mooie leuke patronen en haakpakketten van Hoooked.

Lees verder »

Sundaystitch Hart haken

Dit mooie hartje is een gemakkelijk haak projectje en kan je voor veel dingen gebruiken. Denk maar door het tussen een kaartje te steken als troost, of voor een verjaardag, of voor moederdag… maar je kan het ook gebruiken voor valentijn. Denk maar aan het maken van een slinger vol met hartjes. Je kan dus met dit patroontje alle kanten uit. 

Lees verder »
prijsstijging scheepjes

Prijsstijging Scheepjes

Vanaf Donderdag 29 april stijgen de prijzen van de scheepjes garen in ons assortiment. Dit komt door de algemene stijging van de grondstoffen en de vervoerkosten. 

Lees verder »
granny square bloem motief

Sundaystitch Granny bloemen square

Deze mooie granny square in bloemenmotief is een ideale square om te haken voor de lente. Met deze granny square kan je een prachtig kussen maken die fleurig straalt in je woonkamer, of een fleurig woondeken die meegaat met het lente seizoen.

Lees verder »

Sundaystitch Brede Chevron steek

De brede chevron steek is een heel eenvoudige steek dat er ook mooi uitziet in 1 kleur! Deze steek word gevormd door in gelijke mate te meerderen en minderen zodanig het zigzag effect ontstaat. Bij deze steek haak je ook de ene rij in de voorste en andere rij in de achterste lus, zo onstaat er een mooie textuur. Deze steek zorgt voor een soepel haakwerk en is zowel geschikt voor accessoires als woondekens.

Lees verder »
budgetyarn acrylic dk cotton dk

Budgetyarn Cotton DK & Acrylic DK

Budgetyarn, de naam zegt het al een beetje zelf. Dit garen is van een heel lag budget. Voor €1 euro koop je al een bolletje Acrylic DK & een bolletje Cotton DK. De garens zijn van goede kwaliteit/prijs verhouding.
De collecties van budgetyarn hebben een breed kleurenpallet. Er is dus absoluut voor ieder wat wils!

Lees verder »
haken in granny squares

Haken in GrannySquare

We kennen het allemaal wel, de granny square. Ik denk zelfs dat de meeste mensen beginnen haken zijn met kleine granny squares. Je kan het zo gek niet bedenken of je maakt een mooi uniek stuk met granny’s. Van vesten, kussens, dekens tot mooie accessoires kan je met deze mooie vierkantjes haken. En granny’s heb je uiteraard ook in verschillende vormen en patronen.

Lees verder »
netpatroon sundaystitch haken

Sundaystitch: Netpatroon

Dit patroon is ideaal voor als je bewuster wil leven en de natuur wil steunen. Dan spreek ik op het haken van boodschappen tasjes. Met dit patroon is dat ideaal en krijg je een sterke tas om te winkelen. Maar uiteraard kan je deze steek voor meerdere accessoires gebruiken. Na de eerste toer van deze steek, worden de steken gehaakt in de lossenbogen waardoor het haakwerk stabiel word en niet snel uit vorm geraakt.

Lees verder »