Crochetcreations.be Cadeaukaart voorwaarden & informatie

In aanvulling op onze Algemene Voorwaarden zijn deze Cadeaubon Voorwaarden van toepassing op de door Crochet Creations uitgegeven cadeaubon. Door gebruik te maken van een Crochet Creations cadeaubon aanvaardt u deze Cadeaubon Voorwaarden en verbindt u zich ertoe deze na te leven.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Crochet Creations uitgegeven cadeaubonnen die worden verkocht in de webshop www.crochetcreations.be.

2. Het saldo van de Crochet Creations Cadeaubon is in één of meerdere keren te verzilveren op www.crochetcreations.be.

3. Iedere Crochet Creations Cadeaubon is voorzien van een unieke code. U dient de cadeaukaart (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. In geval van verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Crochet Creations Cadeaubonnen en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan Crochet Creations te worden verstrekt. Crochet Creations behoudt zich het recht voor om een Cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele e-mail die u is verzonden waarin de code is opgenomen. En om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.

4. Om een Crochet Creations Cadeaubon te gebruiken dient u de door u geselecteerde producten in het “winkelmandje” te plaatsen. Bij bestelling klikt u “Uw code inwisselen” aan, waarbij u de code van uw cadeaubon invoert, accepteert u de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid en plaatst u de bestelling.

5. Iedere Cadeaukaart is gedurende een periode van 1 jaar geldig. Na de vervaldatum kan de Cadeaubon niet meer worden gebruikt.

6. De Crochet Creations Cadeaubonnen, uitgegeven door Crochet Creations zijn uitsluitend inwisselbaar terzake van aankopen via de webshop www.crochetcreations.be.

7. De Crochet Creations Cadeaubonnen kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.

8. De Crochet Creations cadeaubon en de restwaarde hiervan zijn niet inwisselbaar voor geld.

9. Het is niet mogelijk om de Crochet Creations cadeaubon te retourneren.

10. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte Cadeaubon(nen), dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden:
Nederland – iDEAL, Mastercard of Visa
België – Mastercard, Visa, Bancontact of Paypal

11. Als u een bestelling heeft betaald (of een deel hiervan) met een Crochet Creations cadeaubon en de bestelling retourneert dan krijgt u van ons een tegoedcode. De waarde van de tegoedcode is het bedrag wat u met de cadeaukaart heeft besteed. Indien u een bedrag heeft besteed wat hoger is dan de waarde van de cadeaubon, betalen wij het overige bedrag aan u terug, op dezelfde wijze als de betaalwijze van de aankoop. Als u op Crochet Creations een bestelling betaald (of een deel hiervan) hebt met een cadeaubon en de bestelling retourneert dan krijgt u van ons een tegoedcode via de e-mail. Dit tegoed is te besteden op www.crochetcreations.be. Deze kortingscode heeft een geldigheidsduur van 1 jaar.

12. Het is niet toegestaan de Crochet Creations Cadeaubonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).

13. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van de Crochet Creations Cadeaubon wordt ontzegd.

14. Het is niet toegestaan om de Crochet Creations Cadeaubonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.

15. Deze Cadeaubon Voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden u aan om de Cadeaubon Voorwaarden telkens voor het gebruik van een Crochet Creations Cadeaubon te raadplegen. Blijft u na ingaan van de wijzigingen de Crochet Creations Cadeaubonnen gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde Cadeaubon Voorwaarden.

16. Hebt u vragen over of opmerkingen over het gebruik van de Crochet Creations Cadeaubonnen of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met onze klantenservice. Crochet Creations zal uw e-mail dan zo spoedig mogelijk behandelen.