Durable Colour Cake

Met Durable Colour Cake kan je de mooiste creaties maken. Als je op zoek bent naar een mooi kleurverloop garen dan is deze wel een toppertje, en zoals je al weet produceert Durable echt kwaliteit. Dit garen voelt licht en luchtig aan en zien er echt kleurrijk uit. Voor een mooie shawl heb je genoeg met 1 bol Colour Cake

Wat kan ik maken met Durable Colour Cake?

Met dit garen kan je prachtige creaties maken. Denk maar aan een mooie omslagdoek, trui, vest. Je kan er ook mooie woondekens of kussens mee maken. De ideeën zijn eindeloos. Dit prachtige garen komt heel mooi tot zijn recht met leuke patronen.

Wat zijn de specificaties van Durable Colour Cake?

Als je aan de slag wil met dit garen dien je rekening te houden met een naalddikte van 3mm. Dit garen heeft een looplente van 1000 meter en weegt 250 gram. De samenstelling van Durable Colour Cake is 55% organische katoen en 45% anti pilling acryl. Het garen is zeer goed te onderhouden daar het wasbaar is tot 40°C, mag niet in de droger maar mag wel gestreken worden op lage temperatuur.
Als je een trui wil gaan breien of haken maat 40 dien je rekening te houden met 2 bollen. Wil je een mooie sjaal maken? Dan heb je aan 1 bol genoeg. Uiteraard zoals bij alle projecten is een proeflapje heel erg belangrijk. Een proeflapje met Durable Colour Cake 10x10cm is 28 steken en 40 naalden.

Waarom zou ik Durable Colour Cake aankopen?

Simpel, omdat het een prachtig kleurverloop garen is met veel meters op de bol, waarmee je met gemak een mooi project kan breien of haken. Het garen is van uitstekende kwaliteit, zacht en sterk. Bij ons geniet je van een snelle levering, gratis verzending vanaf €55,- en kom ik tussen in de helft van de verzendkosten bij een besteding vanaf €35,-. Zo zullen de verzendkosten geen invloed meer hebben op het totaalbedrag welke u moet betalen aan crochetcreations.be. Indien u voor het eerst besteld bij Crochetcreations.be krijg je van ons een zelf gehaakte vlindersleutelhanger als welkomstgeschenk! Leuk toch?