Durable Coral

Durable Coral haakkatoen is een van de populairste garens van Durable. Durable is al reeds meer dan 30 jaar op de markt te verkrijgen, maar dat wil uiteraard niet zeggen dat Durable heeft stilgezeten in die tijd. Nee, het haakkatoen Durable Coral heeft al maar liefst 84 kleuren. Uiteraard blijft het garen zijn kwaliteit en kleurintensiteit behouden en daar kan je op blijven rekenen. Dit garen is dan ook van een heel kwalitatieve kwaliteit. Als je dus aan de slag wil gaan met een nieuw project, dan is de kans heel groot dat je dus zeker de kleur vind die jij nodig hebt in het assortiment van Durable Coral haakkatoen.

Durable Coral verkrijgbaar in 84 kleurtinten

Uiteraard is het fijn als je een nieuw project wil starten dat je de keuze hebt uit een ruim kleurenpallet. En bij Durable Coral is dit absoluut het geval. De kleurenpallet heeft maar liefst 84 kleuren in verschillende tinten. De kleuren variëren van neutrale tinten, tot zachte en harde tinten. Er is dus voor ieder wat wils om een kleur uit deze collectie aan te kopen. Als je dus op zoek bent naar een specifiek kleur voor je nieuwe project, denkend aan woonaccessoires, of zomerse kledij. Dan weet je dat je absoluut zal vinden wat je zoekt in het aanbod van Durable Coral te verkrijgen hier bij crochetcreations.be. Haken en breien met Durable Coral garen geeft je echt voldoening.

Een garen te gebruiken voor diverse haak of breiprojecten

Als je overweegt om Durable Coral te kopen dan heb je een zacht garen ter beschikking. Met dit garen kan je gaan voor verschillende brei of haakprojecten. Het is een garen die veelzijdig gebruikt kan worden. Als je van plan bent om woonaccessoires te haken met dit garen zal je absoluut verrast zijn. Maar eveneens kan je hier heel mooie kleding mee haken. Denk maar aan het haken of breien van een zomers truitje of babykleding. Amigurumi wordt met Durable Coral ook heel vaak gehaakt. Klinkt inktvisjes haken jou bekent in de oren? Dan heb ik goed nieuws! Deze inktvisjes, die gehaakt worden voor de couveusekindjes op neonatologie mogen met Durable Coral gehaakt worden. Het is hiervoor een goedgekeurd garen.

De specificaties van Durable Coral Haakkatoen

Als je het Durable Coral haakkatoen wenst te gaan gebruiken moet je rekening houden dat je haakt of breit met naald 2,5 – 3,5 mm. Het garen heeft een looplengte van 125 meter en een gewicht van 50 gram. Als je met dit garen van plan bent om een mooie trui te breien of haken in maat 40 dien je rekening te houden dat je toch een 10 bollen zal nodig hebben. Het haakkatoen bestaat uit 100% Gemerceriseerd katoen. Dit maakt het garen niet alleen zacht maar ook mooi glanzend en van uitstekende kwaliteit. Het garen is ook heel goed te onderhouden daar het machinewasbaar is tot 30°C en mag gestreken worden op middelmatige temperatuur. Een proeflapje met Durable Coral 10x10cm = 24 steken, 36 naalden. Een proeflapje is altijd heel erg belangrijk!

Waarom zou ik Durable Coral bestellen?

Ik vermoed dat alles bovenstaande u wel zal overtuigd hebben over de kwaliteit van Durable Coral, en u misschien ook wel al op ideetjes zal gebracht hebben voor een nieuw al dan niet kleurrijk project. Als je dit garen bestelt ben je zeker van uitstekende kwaliteit aan een mooie prijs. Bij Crochetcreations.be ben je zeker van een correcte prijs en geniet je tevens van een snelle levering. Crochetcreations.be komt ook tussen in de helft van de verzendkosten als je bestelt bij een minimum van €35,- en tevens hoef je helemaal geen verzenkosten te betalen als je besteld voor minimum €55,-. Zo zullen de verzenkosten geen invloed meer hebben op het totaalbedrag welke u moet betalen aan crochetcreations.be. Indien u voor het eerst besteld bij Crochetcreations.be krijg je van ons een zelf gehaakte vlindersleutelhanger als welkomstgeschenk! Leuk toch?