Durable Cosy Extra Fine

Dit garen is de dunnere variant van de Durable Cosy Fine, dit garen is dan ook geschikt voor het haken en breien van mooie plaids, kleding en mooie woondecoratie. Het Durabe Cosy Extra Fine is beschikbaar in 38 verschillende kleurtinten. Wij bij crochetcreations.be hebben een selectie in de opgenomen kleuren gemaakt.

Wat zijn de specificaties van Durable Cosy Extra Fine?

Als je met Durable Cosy Extra Fine wil gaan werken dien je rekening te houden met een naalddikte van 3 – 4 mm. Het bolletje heeft een looplengte van 180 meter en weegt zo een 50 gram. De samenstelling van Cosy Extra Fine is 58% Katoen, 42% polyacry. Dit garen is makkelijk in onderhoud en machine wasbaar tot 30°C en mag gestreken worden op lage temperatuur. Voor een trui maat 38 dien je rekening te houden dat je ongeveer 10 bollen zal nodig hebben.

Waarom zou ik Durable Cosy Extr Fine bestellen?

Dit garen is veelzijdig te gebruiken en van goede kwaliteit! Want daar staat Durable wel voor. Kies het juiste kleur dat bij je past en ga gewoon aan de slag, je zal zien dat je er geen spijt van zal hebben. De bovenstaande eigenschappen van dit garen zullen ook wel goed in de oren klinken denk ik? Bij Crochetcreations.be shop je jouw garen voordelig online, geniet je van een snelle levering en een gratis verzending vanaf €55,-. Besteed je vanaf €35 euro bij ons? Dan kom ik voor de helft tussen in de verzendkosten. En wat nog leuker is? Als je een nieuwe klant bent krijg je van mij een mooie zelf gehaakte vlinder sleutelhanger als welkomstgeschenk!

Twijfel dus niet en bestel voordelig je garen online bij Crochetcreations.be!