Durable Cosy Fine

Durable Cosy fine is een heerlijk garen die gecombineerd is met katoen en acryl. Dit garen is de dunnere variant van Durable Cosy en is verkrijgbaar in een mooi kleurenpallet. Bij crochetcreations.be hebben we een deel kleuren opgenomen in ons assortiment. De meest populaire kleuren die Durable Cosy Fine heeft zijn onder andere Cosy Fine White, Cosy Fine Ivory, Cosy Fine Grass Green, noem maar op. Deze hebben we dan ook opgenomen in ons assortiment. Bij Crochetcreations.be bestel je kwaliteit en het garen van Durable is dan ook meer of kwalitieit voor een schappelijke prijs!

Hoe Durable Cosy Fine gebruiken?

Dit garen valt gemakkelijk te combineren met andere garens van Durable. De meeste combinaties gebeuren met Durable Coral en glam. Als je luxe aan je werk wil aanbrengen dan is het aan te raden deze met Durable Glam te combineren. Door de kleuren die steeds terugkomen in het Durable pallet is het dus absoluut perfect om het te combineren. Wens je kleur advies over jouw project? Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen. Dan bekijken we samen wat kan en wat niet.

Wat zijn de specificaties van Durable Cosy Fine?

Als je met Durable Cosy Fine aan de slag wil moet je toch rekening houden met de aanbevolen naalddikte van 4 – 4,5 mm. Het bolletje heeft een looplengte van 105 meter en weegt 50 gram. De samenstelling van dit garen is 58% katoen en 42% polyacryl. Dit garen is perfect te onderhouden, machinewasbaar tot 30°C, strijkbaar op lage temperatuur maar mag niet in de droger. Als je met dit garen een trui wil haken of breien maat 40 moet je toch rekenen op een 11 tal bolletjes. De stekenverhouding op het proeflapje 10×10 is 16 steken, 22 naalen. Zeer belangrijk om toch altijd eerst een proeflapje te maken alvorens je aan een groot project begint. Zo ben je altijd zeker dat je juist zit.

Voor welke projecten is Durable Cosy Fine geschikt?

Dit garen is geschikt voor verschillende projecten. Je kan dit garen gebruiken voor het maken van een mooie omslagdoek, poncho of voor je home decoratie! Je kan het zo gek niet bedenken of je kan dit met dit garen maken. Door de zachte en intense kleuren van dit garen is het breed om te gebruiken.

Waarom zou ik Durable Cosy Fine bestellen?

Dit garen is zeker de moeite waard om te gebruiken in je volgende project. Zeker als je van plan bent om een mooie omslagdoek te maken. Kies het juiste kleur dat bij je past en ga gewoon aan de slag, je zal zien dat je er geen spijt van zal hebben. De bovenstaande eigenschappen van dit garen zullen ook wel goed in de oren klinken denk ik? Bij Crochetcreations.be shop je jouw garen voordelig online, geniet je van een snelle levering en een gratis verzending vanaf €55,-. Besteed je vanaf €35 euro bij ons? Dan kom ik voor de helft tussen in de verzendkosten. En wat nog leuker is? Als je een nieuwe klant bent krijg je van mij een mooie zelf gehaakte vlinder sleutelhanger als welkomstgeschenk!

Twijfel dus niet en bestel voordelig je garen online bij Crochetcreations.be!