Durable Cosy

Het garen van Durable Cosy is een samenstelling van 50% katoen en 50% polyacryl. Wat het garen licht, sterk en zacht maakt. Dit garen is dus zeer geschikt voor het haken of breien van homedecoratie en allerhande accessoires. Het garen is zacht waardoor je het ook kan gebruiken voor kledingstukken of mooie woondekens.

Wat kan ik maken met Durable Cosy?

Met Durable Cosy kan je alle kanten uit en dat maakt het garen zo veelzijdig en leuk! Je kan een mooie vest breien of haken, truien, woondekens, kussens. Maar ook kan je hier mooie homedecoratie en accessoires mee maken. Dit garen is zeer sterk.

Wat zijn de specificaties van Durable Cosy?

Als je met Durable Cosy wil gaan breien of haken dien je rekening te houden met een naalddikte van 5 – 7 mm. Dit garen heeft een looplengte van 66 meter en weegt 50 gram. De samenstelling van dit garen is 50% katoen en 50% polyacryl. Zoals met ieder groot project dien je op voorhand jouw proeflapje te maken. Het proeflapje 10×10 is 14 steken en 20 naalden. Durable Cosy is zeer goed te onderhouden, het is machinewasbaar tot 40°C, dit garen mag wel niet gestreken worden en niet in de droger. Wil je een trui breien of haken? Hou dan rekening dat je ongeveer 13 bollen nodig hebt voor maat 40?

Waarom zou ik durable Cosy aankopen?

Dit garen is voor veel projecten te gebruiken, onderhoudsvriendelijk en stevig. Dit garen heeft ook een breed kleurenpallet. En Durable staat echt voor kwaliteit. Bij ons geniet je van een snelle levering, gratis verzending vanaf €55,- en kom ik tussen in de helft van de verzendkosten bij een besteding vanaf €35,-. Zo zullen de verzendkosten geen invloed meer hebben op het totaalbedrag welke u moet betalen aan crochetcreations.be. Indien u voor het eerst besteld bij Crochetcreations.be krijg je van ons een zelf gehaakte vlindersleutelhanger als welkomstgeschenk! Leuk toch?