Durable Double Four

Durable Double Four is een retro garen van 100% katoen. Door zijn vintage look komt dit garen zeer goed tot zijn recht bij het haken of breien van woondecoratie. Het garen geeft een matte uitstraling en is heerlijk zacht. Durable Double Four heeft een breed kleurenpallet waardoor het dus gemakkelijk is om met dit garen een leuk project te maken. Uiteraard is het garen niet alleen geschikt voor het maken van home decoratie maar kan je er alle kanten mee op. Denk maar aan het maken van een mooie omslagdoek of een heerlijk mooi woondeken.

Welke tinten heeft Durable Double Four?

De tinten zijn van Durable Double Four zijn heel uitlopend! Je kan kiezen uit maar liefst 41 kleuren. Dit maakt het voor u gemakkelijk om met dit garen te werken en het juiste kleur voor jouw project uit te kiezen. De best lopende kleuren van Durable Double Four zijn Ivory, Taupe, Brick en Dark Brown. Je kan uiteraard voor zachte kleuren gaan, maar bij Durable Double Four kan je ook voor hardere tinten gaan. Met de uiteenlopende kleurtinten is het dus vanzelfsprekend dat je absoluut een kleur zal vinden voor jouw eigen creatie.

De specificaties van Durable Double Four

Als je wil gaan haken of breien met Double Four dan zal je rekening moeten houden met de aanbevolen naalddikte van 4,5 – 5 mm. Het garen is van 100% katoen en heeft een looplengte van 150 meter en weegt 100 gram. Je kan dus al heel wat maken met 1 bolletje Durable Double Four. Het garen is ook prima in onderhoud. Zo is het machinewasbaar tot 60°C, mag het gestreken worden op middelmatige temperatuur en gestoomd worden. Echter is het garen niet geschikt voor in de wasdroger. Zoals eerder al aangegeven is een proeflapje heel erg belangrijk bij het maken van een nieuw project! Hou dus rekening met een proeflapje van 10×10 op 16 steken en 20 naalden.

Wat kan ik maken met Durable Double Four?

Zoals hierboven al vermeld kan je met dit garen echt alle kanten uit! Dit garen komt wel het meest tot zijn recht bij home decoratie doordat deze een vintage look heeft. Een kussen bv, of een mooi woondeken? De ideetjes zijn eindeloos. Wil je gaan voor een mooie retro omslagdoek of sjaal? Uiteraard kan dat ook en zal je hier echt mee stralen dat is zeker! Je hoeft je dus zeker niet in te houden om met dit garen aan de slag te gaan. Het eindresultaat zal top zijn.

Bestel Durable Double Four bij Crochetcreations.be

Doordat je met dit garen alle kanten uit kan, houdt niks jouw tegen om dit garen te bestellen. Bij Crochetcreations.be shop je voordelig en krijg je absoluut kwaliteit. Daar staat Durable namelijk om bekent. Bij Crochetcreations.be geniet je tevens van een gratis verzending vanaf €55,- en als je besteed vanaf €35,- kom ik tussen voor de helft van de verzendkosten. Zo zullen de verzendkosten geen invloed meer hebben op het totaalbedrag welke u moet betalen aan crochetcreations.be. Indien u voor het eerst besteld bij Crochetcreations.be krijg je van ons een zelf gehaakte vlindersleutelhanger als welkomstgeschenk! Leuk toch?