Durable Furry

Durable Furry is een superzacht garen die zowat een bontlook heeft. Dit maakt het super fijn om met dit garen een jasje te breien of haken omdat het nog eens luxe uitstraalt ook. Durable Furry is van 100% polyester en is heerlijk zacht en volumineus.

Wat kan ik maken met Durable Furry?

Met dit mooie garen kan je veel kanten op. Doordat het luxe uitstraalt vanwege zijn bontlook is deze dus ideaal voor mooie vestjes te breien of haken of ook voor accessoires decoraties en knuffels. Dit garen is echt heerlijk zacht.

De specificaties van Durable Furry

Als je een project wil beginnen met Durable Furry dien je rekening te houden met een naalddikte van 8 mm. Het bolletje heeft een looplengte van 35 meter en weegt 50 gram. Het garen is van 100% polyester en is zeer goed te onderhouden. Het is machine wasbaar tot 40°C. Het mag ook in de droger op lage temperatuur maar mag niet gestreken worden. Voor je aan jouw project begint dien je rekening te houden met het proeflapje. Zoals met andere garens is dit met dit garen dus ook zeker niet anders. Het proeflapje is 10×10 een 26 steken en 36 naalden.

Waarom zou ik Durable Furry bestellen?

Als je echt een luxe bont uitstraling wil creëren met jouw project dan is dit het ideale garen ervoor. En moet je hier zeker mee werken, want Durable staat altijd voor kwaliteit tegen een goede prijs. Bij ons geniet je van een snelle levering, gratis verzending vanaf €55,- en kom ik tussen in de helft van de verzendkosten bij een besteding vanaf €35,-. Zo zullen de verzendkosten geen invloed meer hebben op het totaalbedrag welke u moet betalen aan crochetcreations.be. Indien u voor het eerst besteld bij Crochetcreations.be krijg je van ons een zelf gehaakte vlindersleutelhanger als welkomstgeschenk! Leuk toch?