Durable Glam

Durable Glam is een zeer mooie en recente draad uit de Durable collectie die glitter en glamour uitstraalt. Deze draad weet zich zeer goed te onderscheiden van andere glitterdraden doordat deze een zacht karakter heeft. Als je aan de slag wil met dit mooie glittergaren kan je deze gemakkelijk online hier bestellen bij Crochetcreations.be

Durable Glam is verkrijgbaar in 24 kleurtinten

Ieder project is anders en ieder project vergt een andere afwerking. Als je dus op zoekt bent naar dat tikkeltje luxe dan zit je met dit garen Durable Glam zeker goed! Mede door de ruime keuze aan kleuren is er voor ieders project wel een mooie Glam draad ter afwerking van jouw project. Enkele van de kleuren die je bij ons zeker terug vindt is Durable Glam Bright green, Glam Cream, Glam gold en Silver… Etc… Je kan dus heel ruim gaan in jouw kleuren, van lichte kleuren tot donkere harde kleuren. Er is dus absoluut voor ieders project wel een mooie Glam draad te verkrijgen.

Is Glam te combineren met andere draden van Durable?

Absoluut! Dit garen is perfect te combineren met andere Durable garens. Als je bv de Glam garens wenst te gaan combineren met de Cosy Fine garens van Durable krijg je een prachtig resultaat die kwaliteit en luxe uitstraalt. Bv kan je deze draad ook als afwerkingsrand gaan gebruiken. Wat je werkt ook helemaal af maakt. Het is dus absoluut de moeite waard om dit garen met andere garens te gaan combineren om een prachtig effect te verkrijgen.

Welke structuur heeft Durable Glam?

Deze draad heeft een luchtige structuur wat je werk dus sterk en luchtig maakt. Door de toevoeging van een glitterdraad geeft het jouw project die extra glitter en luxe uitstraling.

Het is dus een perfecte draad om deze te combineren in je project om er een extra toevoeging aan te geven.

De specificaties van Durable Glam

Als je Durable Glam wil gaan gebruiken in je project moet je rekening houden met een naalddikte van 4 mm voor deze draad. Het is dan ook aangeraden als je een ander garen combineert met deze draad dat je ongeveer dezelfde dikte naald gebruikt over je gehele project. Een bol Durable Glam heeft een looplengte van 130 meter met 50 gram op de bol.

Een proeflapje, wat trouwens zeer belangrijk is 10×10 is 21 steken en 30 naalden. Tevens is dit garen zeer goed te onderhouden daar het machinewasbaar is tot 30°C. Dit garen mag wel niet in de droger en mag ook niet gestreken worden. Stomen is uiteraard geen probleem! Indien je een trui zou willen maken met Durable Glam maat 40 moet je rekenen op een 10 tal bollen.

Waarom zou ik Durable Glam bestellen?

Als je op zoek bent naar glamour en glitter, of je wil jouw haak of breiwerk dat extraatje geven, die luxe laten uitstralen die het verdient… Dan kan je deze draad gaan gebruiken, in zijn geheel of als toevoeging voor een mooi glitter accent. Je hebt de keuze uit mooie sprekende kleuren en je shopt dit garen aan een mooie correcte prijs bij crochetcreations.be. Tevens geniet je van een snelle levering en een gratis verzending bij een besteding vanaf €55,- en kom ik tussen in de helft van de verzendkosten als je bestelt voor minimum €35,-. Zo zullen de verzenkosten geen invloed meer hebben op het totaalbedrag welke u moet betalen aan crochetcreations.be. Indien u voor het eerst besteld bij Crochetcreations.be krijg je van ons een zelf gehaakte vlindersleutelhanger als welkomstgeschenk! Leuk toch?