Durable Macramé

Zoals je wellicht al wel vaker hebt gezien, is Macramé weer helemaal in, weer helemaal terug van weg geweest. Met dit mooie garen van Durable Macramé kan je in verschillende kleuren een mooi project maken. Dit Macramé garen is een dun garen vervaardigd uit 100% stug katoen. Deze collectie van Durable is dan ook zeer geschikt om met de knooptechniek aan de slag te gaan.

Waarvan is Durable Macramé gemaakt?

Dit garen is gemaakt van 100% stug katoen. Dit garen is ideaal voor de knooptechniek. Hiermee zal je dan ook heel mooie creaties kunnen maken, denk maar aan het maken van een wandhanger, plantenhanger, of mooi tapijtje. Je kan met dit garen dus absoluut jouw interieur opfleuren.

Durable Macramé in mooie tinten?

Absoluut heeft Durable mooie tinten voor dit prachtige garen. Macramé heeft maar liefst 21 mooie kleuren! Bij crochetcreations.be hebben we mooie kleuren opgenomen in ons assortiment waardoor je dus zeker een goede keuze kan maken voor je nieuwe project in geheel je eigen smaak.

Voor welke projecten is Durable Macramé vooral geschikt?

Dit garen wordt niet echt gebruikt om te breien of te haken. Maar wel om de knooptechniek toe te passen. De projecten die daarmee van toepassing zijn zijn vooral plantenhangers, wandhangers, geknoopt tapijtje, of een kussen. De ideetjes zijn eindeloos als je maar jouw eigen fantasie de vrije loop laat gaan.

Wat zijn de specificaties van Durable Macramé?

Durable Macramé beveelt een naalddikte aan van 4 – 5 mm aan als je toch aan de slag wil voor een haakproject! Het bolletje bevat een 90 meter looplengte en weegt 100 gram. Het garen is gemakkelijk in onderhoud en is machine wasbaar tot 60°C. Mag gestreken worden op middelmatige temperatuur maar niet in de droger!

Waarom zou ik Durable Macramé bestellen?

Als je echt aan de slag wil met de knooptechniek is dit het geschikte garen! Durable levert kwaliteit en hiermee zal je zeker een sterk garen hebben voor je projecten. Dus zeker niet twijfelen. De bovenstaande eigenschappen van dit garen zullen ook wel goed in de oren klinken denk ik? Bij Crochetcreations.be shop je jouw garen voordelig online, geniet je van een snelle levering en een gratis verzending vanaf €55,-. Besteed je vanaf €35 euro bij ons? Dan kom ik voor de helft tussen in de verzendkosten. En wat nog leuker is? Als je een nieuwe klant bent krijg je van mij een mooie zelf gehaakte vlinder sleutelhanger als welkomstgeschenk!

Twijfel dus niet en bestel voordelig je garen online bij Crochetcreations.be!