Durable Teddy

Durable Teddy is een super zacht garen, knuffelbaar, pluizig, zacht en volumineus. Dit garen is zeer geschikt voor het maken van dekens, knuffels en kledingstukken. Dit garen is sterk, slijtvast en makkelijk te onderhouden. Dit garen is ook verkrijgbaar in een breed kleurenpallet.

Wat kan ik maken met Durable Teddy?

Doordat Durable Teddy zo zacht is, is dit garen ideaal voor het haken of breien van heerlijke dekentjes! Het zal zo knuffelbaar en warm zijn dat het daar ideaal voor is. Maar ook voor mooie kussens, of knuffeltjes zoals echte mooie knuffelteddy’s of mooie jasjes. De ideetjes met Durable Teddy zijn dus echt wel eindeloos!

De specificaties van Durable Teddy

Als je wil gaan haken of breien met Durable Teddy moet je rekening houden met een naalddikte van 5 – 6 mm. De looplengte van dit garen is 65 meter en het bolletje weegt 50 gram. Durable Teddy is goed te onderhouden doordat het machine wasbaar is tot 30°C. Dit garen mag niet gestreken worden en mag niet in de droger. Hou hier dus zeker rekening mee.  Ik raad je aan om altijd een proeflapje te maken voor je aan jouw project begint. Een proeflapje 10×10 is 14 steken en 22 naalden.

Waarom zou ik Durable Teddy bestellen?

Ik denk dat bovenstaande u misschien al een beetje over de streep zal getrokken hebben om toch met dit garen te werken. Door zijn zachtheid kan je er leuke en mooie knuffels mee maken, mooie zachte dekentjes, plaids, kussens, noem maar op. Het is dan ook goed te onderhouden en je shopt dit garen voordelig online hier bij crochetcreations.be. Bij ons geniet je van een snelle levering, gratis verzending vanaf €55,- en kom ik tussen in de helft van de verzendkosten bij een besteding vanaf €35,-. Zo zullen de verzendkosten geen invloed meer hebben op het totaalbedrag welke u moet betalen aan crochetcreations.be. Indien u voor het eerst besteld bij Crochetcreations.be krijg je van ons een zelf gehaakte vlindersleutelhanger als welkomstgeschenk! Leuk toch?