DMC Denim

DMC Denim heeft een supermooi jeans effect. Met dit garen maak je prachtige stukken zoals kleding, omslagdoeken of woondekens. Het garen valt supermooie en soepel en is makkelijk om mee te werken en zeker veelzijdig te gebruiken.

Wat zijn de specificaties van DMC Denim?

Als je met DMC Denim aan de slag wil gaan dien je rekening te houden met een naalddikte van 4 – 5 mm. Het garen is vervaardigd uit 100% katoen en is makkelijke te onderhouden doordat het machine wasbaar is tot 30°C. Het mag niet in de droger maar mag wel gestreken worden op lage temperatuur. Een bolletje DMC Denim heeft een looplengte van 75 meter en weegt 50 gram. Vooraleer je aan je project begint is het verstandig om een proeflapje te maken. Het proeflapje 10×10 is 18 steken en 24 naalden.

Waarom zou ik DMC Denim kopen?

Als je fan bent van een jeans uitstraling en een 100% katoenen garen dan zit je met DMC Denim absoluut goed! Je maakt met dit garen prachtige creaties.

Bij ons geniet je van een snelle levering, gratis verzending vanaf €55,- en kom ik tussen in de helft van de verzendkosten bij een besteding vanaf €35,-. Zo zullen de verzendkosten geen invloed meer hebben op het totaalbedrag welke u moet betalen aan crochetcreations.be. Indien u voor het eerst besteld bij Crochetcreations.be krijg je van ons een zelf gehaakte vlindersleutelhanger als welkomstgeschenk! Leuk toch?