DMC Natura XL

Dit garen van DMC is ook van 100% katoen. Dit garen is een sterk en dik garen en haakt of breit goed weg. Ook dit garen van DMC wordt op ecologische wijze geproduceerd. Er wordt veel minder water gebruikt en ook de verf is ecologisch. Als je dus op zoek bent naar een katoenen draad, die nog eens ecologisch is dan is deze draad een topper.

Wat kan ik maken met DMC Natura XL?

Met dit garen kan je prachtige stevige projecten maken. Denk maar aan het maken van een kussenhoes, plaids, woondekens. Met dit garen kan je echt wel veel kanten opgaan, en ben je zeker van een stevig project.

Wat zijn de specificaties van DMC Natura XL?

Als je met dit garen aan de slag wil gaan dan dien je rekening te houden met een naalddikte van 6 – 7 mm, dit bolletje heeft een looplengte van 75 meter en weegt 100 gram. Het garen is van 100% ecologisch katoen, machine wasbaar tot 30°C. Verder mag dit garen niet gestreken worden nog in de droger. Wil je aan de slag met dit garen? Maak hier dan ook zeker een proeflapje voor je project. Het proeflapje 10×10 is 12 steken, 17 naalden.

Waarom zou ik DMC Natura XL bestellen?

Als je een ecologisch 100% stevige katoendraad zoekt dan is DMC Natura XL absoluut iets voor jouw project. Je maakt er prachtige werkjes mee. Alsook geniet je bij ons van een snelle levering, gratis verzending vanaf €55,- en kom ik tussen in de helft van de verzendkosten bij een besteding vanaf €35,-. Zo zullen de verzendkosten geen invloed meer hebben op het totaalbedrag welke u moet betalen aan crochetcreations.be. Indien u voor het eerst besteld bij Crochetcreations.be krijg je van ons een zelf gehaakte vlindersleutelhanger als welkomstgeschenk! Leuk toch?