crochet creations by marinka
crochet creations by marinka
crochet creations by marinka
crochet creations by marinka

Over ons

Mijn naam is Marinka, moeder van 2 schatten van kinderen. Sinds 2011 ben ik een fervente haakster. Via Youtube filmpjes ben ik aan de slag gegaan met naald en draad. 

Doordat de corona uitbraak begonnen is zat ik thuis van mijn werk daar ik werkzaam ben in een bedrijfsrestaurant. Ik had veel tijd om te haken en maakte een facebookpagina aan met mijn haakwerkjes. Ik begon veel volgers te krijgen en al snel kwam het idee om meer te doen dan thuis te zitten en te haken. 
Ik heb samen met mijn man beslist deze webshop op te richten onder de naam Crochet Creations By Marinka, crochetcreations.be en er helemaal voor te gaan!
Op mijn webshop vind je alles wat je nodig hebt voor handwerken. Zowel haken als breien, punchen, macramé en veel meer. 
Door mijn jaren ervaring met naald & draad heb ik al heel wat expertise kunnen opbouwen en kan u steeds bij ons terecht voor al uw vragen of vrijblijvend professioneel advies. 
Wij staan u met veel plezier bij.

Stuur ons zeker een mailtje indien u hulp of advies nodig heeft. U kan me ook steeds contacteren per telefoon op 0470/50 95 22 na 16h van Maandag tot Vrijdag. 

Ik werk uitsluitend online, ik heb geen fysieke winkel maar indien u in de buurt van Oudenaarde woont kan u ook aangeven om jouw bestelling te komen ophalen bij ons te Oudenaarde. 

Ik hoop u alvast als klant te mogen verwelkomen. 

Groetjes Marinka

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden