Retour aanvraag

Ben je niet tevreden over je aankoop? Dan kun je jouw bestelling of een deel van de bestelling (met uitzondering van pakketten) binnen 14 dagen retourneren. Je betaald alleen de verzendkosten van jouw retour. Je mag jouw bestelling retourneren zonder opgaaf van reden. Maar uiteraard om onze dienstverlening te verbeteren zou het fijn zijn mocht je toch jouw reden met ons delen. 

Retour aanmelden
De retourtermijn van 14 dagen gaat in op de dag dat je jouw bestelling hebt ontvangen. Tijdens deze termijn kun je jouw bestelling aanmelden voor retour middels het formulier die je dient in te vullen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Alleen dan kunnen wij jouw retour in behandeling nemen.
LET OP: Wij accepteren alleen onbeschadigde en ongeopende producten in originele verpakking. Alle haak, brei en garenpakketten dienen in het geheel te worden geretourneerd. Alle producten dienen ongebruikt retour te worden verstuurd. 
Indien u toch producten gebruikt heeft of de verpakking is beschadigd kunnen wij jouw retour helaas niet accepteren.
Retour is aangemeld, wat moet ik nu doen?
  • Na het aanmelden van je retour ontvang je per e-mail een retournummer
  • Zorg dat je producten die je retourneert in de originele verpakking worden geretourneerd. BELANGRIJK: Vermeld het retournummer duidelijk op je pakket.
  • Stuur je pakket naar Crochet Creations By Marinka, T.A.V. Retour, Zonnebloemstraat 9, 9700 OUDENAARDE België. LET OP: De verzendkosten voor deze zending zijn voor jouw rekening. 
  • Bij het afgeefpunt ontvang je een track & trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen. Dit is tevens ook het verzendbewijs. Bewaar dit bewijs goed tot je bericht van ons krijgt dat we je retour goed ontvangen hebben. 
  • Zodra je pakket door ons ontvangen is krijg je van ons een bevestigingsmail. We zullen zo snel mogelijk en dit binnen de 14 dagen aan de slag gaan met de verwerking van jouw retour.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ik ben telefonisch bereikbaar van Maandag tot Vrijdag van 16h tot 19h op het nummer 0470/50 95 22 en u kan mij op ieder moment een mail sturen naar info@crochetcreations.be