Retour aanvraag

Ben je niet tevreden over je aankoop? Dan kun je jouw bestelling of een deel van de bestelling (met uitzondering van pakketten) binnen 14 dagen retourneren. Je betaald alleen de verzendkosten van jouw retour. Je mag jouw bestelling retourneren zonder opgaaf van reden. Maar uiteraard om onze dienstverlening te verbeteren zou het fijn zijn mocht je toch jouw reden met ons delen. 

Retourvoorwaarden:

De retourtermijn van 14 dagen gaat in op de dag dat je jouw bestelling hebt ontvangen. Tijdens deze termijn kun je jouw bestelling aanmelden voor retour middels het formulier die je dient in te vullen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Alleen dan kunnen wij jouw retour in behandeling nemen.
LET OP: Wij accepteren alleen onbeschadigde en ongeopende producten in originele verpakking. Alle haak, brei en garenpakketten dienen in het geheel te worden geretourneerd. Alle producten dienen ongebruikt retour te worden verstuurd. 
Indien u toch producten gebruikt heeft of de verpakking is beschadigd kunnen wij jouw retour helaas niet accepteren.

Ik wil mijn bestelling retourneren, wat moet ik nu doen?

  • Zorg ervoor dat de producten die je retourneert in originele verpakking worden geretourneerd. Vul ook het retourformulier in wat je middels de volgende link kan downloaden en kan meesturen met de bestelling: Retourformulier.
  • Of meld je retour aan via het retourformulier die je bij onze klantenservice vind als je het formulier niet kan afdrukken hier: Retourformulier digitaal
  • Stuur jouw pakket naar Crochet Creations By Marinka, t.a.v. retour, Zonnebloemstraat 9, 9700 Oudenaarde. België. De verzendkosten voor deze zending zijn voor jouw rekening.
  • Bij het afgeefpunt ontvang je een track & trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen. Dit is tevens het verzendbewijs. Bewaar je verzendbewijs goed tot je bericht van ons krijgt dat we jouw retour hebben ontvangen.
  • Zodra we jouw pakket hebben ontvangen wordt jouw retour binnen 14 dagen verwerkt.