Wat is een toerenteller?

Een toerenteller gebruiken we tijdens het breien en haken om onze toeren bij te houden. Zo hoeven we niet bij iedere toer een streepje te zetten. Het gemakkelijke aan een toerenteller is dat als je even je werk weg legt je gelijk terug kan beginnen en je de toeren door kan laten gaan. Een toerenteller is zowat een onmisbaar hebbedingetje geworden.

Je hebt verschillende soorten toerentellers. Digitale toerentellers en Handmatige toerentellers.

Digitale toerenteller

Een digitale toerenteller is handig in gebruik, je kan deze bevestigen rond je vinger en bij iedere toer die je gehaakt of gebreid hebt dan druk je een toertje bij. Ook als je even pauze neemt kan je gemakkelijk verder gaan met deze digitale toerenteller. De toeren die je al gemaakt hebt ben je zeker niet kwijt!

Een gewone toerenteller

Dat is in de vorm van een kunststof accessoire waar er aan beide kanten gedraaid kan worden. Per toer kan je een draai bij geven en zo hou je de toeren bij.

Je hebt toerentellers ook in ring vorm die je dan gewoon rond je vinger kan doen en per keer je een toer hebt gemaakt kan je ook een draai geven waardoor de toeren opgeteld worden.

Ik zou niet meer zonder toerenteller kunnen. De toerentellers die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn de digitale toerentellers, de kunststof toerentellers van Knitpro of de knitpro ring toerentellers.

Allen hebben hun kwaliteiten het is maar met welke toerenteller jij het liefste en beste kan werken.