Waarom bestellen bij crochetcreations.be?

Crochetcreations.be is dé online Belgische webshop in Oudenaarde. Je hebt een ruime keuze in onze webshop en er komen altijd maar nieuwe producten bij! Je vind bij ons een ruime keuze aan wol en garens, samengestelde pakketten, ruime keuze haak en breinaalden etc. Wij nemen klantenservice hoog in het vaandel en ik sta altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kan ons gemakkelijk bereiken via e-mail, telefoon, social media of de chatfunctie op de webshop. Ik zal dan ook proberen zo snel mogelijk al jouw vragen te beantwoorden.

Welke garens verkoopt Crochetcreations.be?

Bij Crochetcreations.be vind je alle garens die je nodig hebt om te breien of te haken. Borduren en naaien. In ons assortiment vind je garens van Durable, DMC, Schachenmayr, Scheepjes, Lang Yarns & Budgetyarn en Hoooked. Zit er toch een soort wol of garen niet tussen in ons assortiment? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons. We kunnen altijd kijken en overwegen om toch dit ene garen op te nemen in ons assortiment. Van sommige wol en garens heb ik niet alle kleuren opgenomen. Ontbreekt dan toch dat soort kleur die jij graag wenst? Neem zeker contact op! Dan kijk ik wat ik kan doen om toch dat ene kleur aan jou te leveren. 

Welke naalden verkoopt Crochetcreations.be?

Bij Crochetcreations.be vind je zowel breinaalden, haaknaalden, punchnaalden als borduur en naainaalden. Er is dus voor ieder wat wils, de merken die we opgenomen hebben zijn Knitpro, Clover, Prym, Tulip en Addi. Voor ieder persoon is er dus een gepaste haak of breinaald. 

Kunnen jullie mij advies geven?

Absoluut! Ik sta altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Dit kan zowel over kleuradvies gaan als over het aantal bollen je nodig hebt voor een bepaald project die jij wil gaan maken. Onze klanten geven ons een score van 8.4. Dit willen we graag zo houden en graag zelfs nog verbeteren! Wij nemen dan ook klantenservice hoog in het vaandel. Je kan ons bereiken door te bellen op het nummer 0470/50 95 22 dit vanaf 16h tot 19h30 of op ieder moment van de dag via de mail, of via social media of via de chatfunctie op de webshop. 

Welkomstgeschenk

Bent u een nieuwe klant bij Crochetcreations.be? Dan krijgt u van mij een zelf gehaakte vlinder sleutelhanger bij jouw eerste bestelling! Leuk toch?